e
Banner

Etiketler: mine kaya



SGS TransitNet’te Mine Kaya dönemi


Yayın: 30-06-2017

Lojistik ve taşımacılık sektörünün deneyimli ismi Mine Kaya SGS TransitNet’in Genel Müdürü oldu.




SGS TransitNet ile nakliyeler teminat altında


Yayın: 21-05-2018
Etiketler: mine kaya sgs

SGS TransitNet Türk lojistik sektörüne taşımalarda tek tıkla beyanda bulunma imkanı sağlıyor. “İşimiz bir sigortalama işi değil, lojistikçinin yerine geçip uluslararası teminat sağlıyoruz” diyen SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, beyanname maliyeti ve vakit kaybını ortadan kaldırarak taşımayı daha karlı hale getirdiklerini söylüyor.  




SGS TransitNet ağına 4 yeni ülke ekleyecek


Yayın: 30-01-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: mine kaya sgs

19 ayrı ülkede teminat açabilen SGS TransitNet, hizmet ağını yeni ülkelerle güçlendirecek. 2018’de ’lik bir artışla toplam beyanname sayılarını 354 bine çıkardıklarını belirten SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, 2019’da bu sayıyı daha da arttırırken, hizmet ağlarına 4 yeni ülke ekleyeceklerini söyledi. 




Şirketini bir orkestra şefi gibi yönetiyor


Yayın: 25-03-2019
Etiketler: mine kaya sgs

Kamu, dernek ve özel sektörde farklı görevleri başarıyla yerine getiren isimlerden olan SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, yöneticiliği orkestra şefliğine benzetiyor. Kaya, “Ekibinizde ahenk, senkronizasyon olmalı ve yaptığınız işten keyif almalısınız. Ekibin üyesi olduğunu hissetmelisiniz. Bunları sağladığınız takdirde saygı ve sevgi ile işinize sahip çıkabiliyorsunuz” diyor. 
 




SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya: Hayalim başarılı bir yönetici olmaktı



Lojistik sektöründeki kariyerine UND’de başlayan SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, “Benim ilk çalışmaya başladığım 2001 yılında sektör kadın çalışana bu kadar alışkın değildi. Bunu hissedebiliyordunuz. Ama hiçbir zaman büyük bir dezavantajını yaşamadım.” diye konuştu. Kaya, kariyer yolculuğunda özellikle kadın çalışanlara konu ile ilgili daha fazla şey öğrenmelerini, daha sıkı çalışmalarını ve daha araştırmacı olmalarını önerdiğini söyledi.




DFDS, Brexit yolculuğunda rehber patner olma hedefinde



DFDS, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararı sonrası sürecin Türkiye’ye etkileri ile bu dönemde Türkiye - İngiltere ilişkilerinin masaya yatırıldığı çevrimiçi bir panel düzenledi. Brexit’in yaklaşması sebebiyle Kasım başında DFDS’in faaliyet gösterdiği tüm lokasyonlarda tüm müşterilerine yönelik bir pazarlama kampanyası da başlatan DFDS, gerek kampanya ve gerekse düzenlenen panel aracılığıyla müşterilerine Brexit yolculuğunda rehber bir partner olabilmeyi hedefliyor.
 




SGS TransitNet Brexit sonrası sürece hazır!



Temmuz 2020’den itibaren Schengen ve bazı diğer ülkelerde vermeye başladığı vize hizmetiyle sürücüler için vize teminini sorun olmaktan çıkaran SGS TransitNet, Brexit süreci nedeniyle önemi daha da artan İngiltere ve İrlanda’dan da tek tıkla beyanda bulunma imkanı sunmaya başladı. Şirket ayrıca Yunanistan’ı hizmet ağına eklemeye hazırlanıyor.




10 Soruda: Brexit sonrası taşımacılıkta neler değişti?


Yayın: 23-02-2021
Kategori: 10 Soruda

Brexit sürecinin Türkiye-Birleşik Krallık taşımalarına yansımalarını değerlendiren SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, iki ülke arasında T1/T2 transit beyannameleri ile taşıma yapmanın halen mümkün olduğunu, ancak ayrıca yeni bildirimler ve belgeler almak gerektiğine dikkat çekti. 




Başarı bilgi ve donanımla geliyor!


Yayın: 25-03-2021
Kategori: Lojistik

Kamu, üniversite, dernek ve özel şirketler gibi farklı kurumlarda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren Mine Kaya, bugün SGS TransitNet’te Genel Müdürlü görevini yürütüyor. İyi bir yönetici olabilmek için özel hayatı ve duyguları işe karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Kaya, başarının ise bilgi ve donanımla geldiğini söyledi. 




SGS TransitNet yeni projelerle sürpriz hazırlığında


Yayın: 01-11-2021
Kategori: Lojistik

SGS TransitNet, yılı çift haneli büyüme ile kapatmayı hedefliyor. Yeni hizmet ve ürünler sunmak için hazırlık içinde olduklarını belirten SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, ayrıca sürücü vize hizmetlerini genişleteceklerini ve teknolojiye yatırım yapacaklarını açıkladı.